ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Μαγνησίας: Ισχυρό μήνυμα για απόφαση αλλαγής από τον Αλμυρό

ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Μαγνησίας: Ισχυρό μήνυμα για απόφαση αλλαγής από τον Αλμυρό

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ:
ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ

Η κυβέρνηση της ΝΔ αφού μέσα σε μια τετραετία αύξησε το κρατικό χρέος κατά 45 δισ. ευρώ και πραγματοποίησε μια τεράστια δημοσιονομική επέκταση πάνω από 55 δισ. χωρίς κοινωνική και αναπτυξιακή στόχευση, κατέθεσε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή το Πρόγραμμα Σταθερότητας 2023-2026 που περιλαμβάνει μια μεγάλη και παρατεταμένη δημοσιονομική προσαρμογή με πρωτογενή πλεονάσματα 1,1% για το 2023, 2,1% το 2024, 2,3% το 2025 και 2,5% το 2026. Με ψίχουλα προσπαθεί να υφαρπάξει τη ψήφο των πολιτών. Στη περιοχή του Αλμυρού οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι ξέρουν τι έχουν πληρώσει στη πραγματικότητα όλο αυτό το διάστημα, της ενεργειακής κρίσης.

Στρατηγική του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι να εκφράσει πλειοψηφικά τον προοδευτικό κόσμο της χώρας, του κέντρου και της κεντροαριστεράς, που δεν νιώθουν ασφάλεια με την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ και φωνάζουν «φτάνει πια» με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Εμείς έχουμε χρέος, μέσα από το πρόγραμμά μας, τις θέσεις μας και το πολιτικό μας ήθος να έρθουν κοντά μας και να κάνουμε μία πραγματικά γενναία, νέα αρχή.

Έχουμε χρέος, αυτή η παράταξη να γίνει ο ισχυρός αξιόπιστος προοδευτικός πόλος με τη κοινωνία στο προσκήνιο.
Αυτά είναι το κεντρικό μήνυμα από τη χθεσινή διευρυμένη συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Αλμυρού, στην οποία παρόντες ήταν επίσης υποψήφιοι Βουλευτές, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, ο Γραμματέας, η Αναπληρώτρια και άλλα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, όπως και στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα.

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής συνεχίζει τη πολιτική δράση μέσα στη πόλη του Βόλου και σε όλους τους καλλικρατικούς Δήμους του Νομού. Επόμενος σταθμός η περιοχή Ζαγοράς-Μουρεσίου.

Στις 25 Ιουνίου ζητούμε να μην μείνει η Μαγνησία έξω από την Αλλαγή που συντελείται από το Κίνημα μας για ακόμα μια φορά στην ελληνική κοινωνία. Προχωράμε όλοι μαζί για να δώσουμε ξανά ελπίδα σε κάθε συμπολίτισσα και κάθε συμπολίτη του τόπου μας.