Λουτρό αίματος στην Oxford Street: Τέταρτη δολοφονία σε τρεις ημέρες – Τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου

Λουτρό αίματος στην Oxford Street: Τέταρτη δολοφονία σε τρεις ημέρες – Τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου

Το θύμα πέθανε στο σημείο παρά την άμεση κινητοποίηση των αρχών. Ένας άνδρας γύρω στα πενήντα συνελήφθη έξω από το εστιατόριο ως ύποπτος για φόνο.

Ένας άνδρας μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου σε ένα κορεατικό εστιατόριο σε έναν παράδρομο της Oxford Street στην καρδιά του West End του Λονδίνου.

 Ένας άνδρας γύρω στα πενήντα συνελήφθη έξω από το εστιατόριο ως ύποπτος για φόνο.

Το περιστατικό φέρεται να αφορούσε εργαζόμενους στο εστιατόριο, το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι το πρώτο στο Ηνωμένο Βασίλειο που άνοιξε το 1975.

Ένας εργαζόμενος σε ένα κοντινό κατάστημα είπε ότι ο καυγάς ξεκίνησε εντός του εστιατορίου.

Είναι η τέταρτη δολοφονία στο Λονδίνο μέσα σε μόλις τρεις ημέρες ενώ έχουν γίνει 57 ανθρωποκτονίες από την αρχή του έτους.

«Αξιωματικοί παρευρέθηκαν με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου και το Αεροπορικό Ασθενοφόρο του Λονδίνου. Ένας άνδρας βρέθηκε με τραύματα από μαχαίρι.

«Παρά τις καλύτερες προσπάθειες των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο σημείο στις 12:20. Η ταυτότητά του δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

 
«Ένας άνδρας συνελήφθη σε σχέση με το περιστατικό» αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση.

Εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Λονδίνου είπε: «Κληθήκαμε στις 11.36 π.μ. σήμερα επεισόδιο με μαχαίρι στην οδό Poland Street, στο κέντρο του Λονδίνου.

«Στείλαμε ένα πλήρωμα ασθενοφόρου, έναν παραϊατρικό σε ένα αυτοκίνητο ταχείας επέμβασης και έναν αξιωματικό αντιμετώπισης περιστατικών στο σημείο.

«Παρά τις καλύτερες προσπάθειες των ομάδων μας, ο ασθενής δυστυχώς πέθανε στο σημείο.»

Το Σάββατο, ένας 25χρονος άνδρας σκοτώθηκε σε πυροβολισμούς στο Walthamstow, στο ανατολικό Λονδίνο, αφού «ξέσπασε η κόλαση» έξω από το πάρτι των πρώτων γενεθλίων ενός μωρού.

Ένας γείτονας, ο οποίος έδωσε το μικρό του όνομα ως Terry, είδε λογομαχία στο δρόμο πριν από τον πυροβολισμό.

«Ήμουν στο διαμέρισμά μου και είδα κάποιον με κουκούλα να τρέχει. Το επόμενο πράγμα που ακούω κρακ κρακ κρακ, και σκέφτηκα ότι κάποιος έκανε μια φάρσα αφήνοντας κροτίδες. Άκουσα φωνές αλλά δεν ξέρω τι συνέβαινε».

Το πρωί του Σαββάτου, ένας άνδρας γύρω στα 30 βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Lewisham, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο.

Στη συνέχεια, ένας 53χρονος παραδόθηκε σε αστυνομικό τμήμα και συνελήφθη για ανθρωποκτονία.

Και χθες στο Dagenham, ένας 60χρονος σκοτώθηκε μετά από καυγά.

Η επικεφαλής επιθεωρήτρια ντετέκτιβ Κέιτ Μπλάκμπερν είπε: «Σε αυτό το στάδιο πιστεύουμε ότι υπήρξε διαμάχη μεταξύ μιας ομάδας ανδρών και του θύματος, που ήταν με έναν φίλο».

Τρεις άνδρες συνελήφθησαν.

https://www.madata.gr