Κάλεσμα για επισφράγισμα μιας μεγάλης εκλογικής νίκης απήυθυναν από τον Πτελεό Χρ. Μπουκώρος και Αθ. Λιούπης

Κάλεσμα για επισφράγισμα μιας μεγάλης εκλογικής νίκης απήυθυναν από τον Πτελεό Χρ. Μπουκώρος και Αθ. Λιούπης

Κάλεσμα για επισφράγισμα μιας μεγάλης εκλογικής νίκης

Απηύθυναν και από τον Πτελεό οι υποψήφιοι βουλευτές ΝΔ Χρ. Μπουκώρος και Αθ. Λιούπης

Συνεχίζοντας τις συναντήσεις με πολίτες της Μαγνησίας ο Χρήστος Μπουκώρος υποψήφιος βουλευτής Νέας Δημοκρατίας μαζί με τον συνυποψήφιο του Αθανάσιο Λιούπη επισκέφθηκαν σήμερα Παρασκευή 2 Ιουνίου τον Πτελεό. Οι κάτοικοι της περιοχής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των υποψηφίων βουλευτών και σε πολύ θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε διάλογος για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου, αλλά και τη σπουδαιότητα της μάχης της κάλπης της 25ης Ιουνίου.

Ο Χρήστος Μπουκώρος αρχικά αναφερόμενος στα αποτελέσματα της 21ης Μαΐου επεσήμανε ότι «η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι πολίτες ήταν άκρως εντυπωσιακή και συγκινητική», ενώ στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία, ένα πρόγραμμα σαφές, μεστό και επαρκώς κοστολογημένο, όπως τόνισε. Ένα πρόγραμμα, που περιλαμβάνει, σύμφωνα με όσα ανέφερε, αύξηση συντάξεων, μισθών των δημοσίων υπαλλήλων, προνομιακών επιδομάτων, σταδιακή μείωση ασφαλιστικών εισφορών, αλλά και πλήθος άλλων πολιτικών συνεχίζοντας τη βαθιά προοδευτική πολιτική, με επίκεντρο τον άνθρωπο και τη σταθερότητα και ισχυροποίηση της χώρας, την οποία και εφαρμόζει τα χρόνια της διακυβέρνησής της η Νέα Δημοκρατία.

Μαζί με τον συνυποψήφιό του, ο Χρήστος Μπουκώρος κάλεσε για ακόμη μία φορά τους πολίτες να μην επαναπαυθούν, ώστε οι εκλογές της 25ης Ιουνίου να αποτελέσουν επισφράγισμα μίας μεγάλης νίκης, που θα οδηγήσει την πατρίδα σε ένα καλύτερο μέλλον και τη νέα γενιά σε ένα καλύτερο αύριο.

 

Φωτογραφίες από την ομιλία των υποψηφίων βουλευτών Μαγνησίας Χρήστου Μπουκώρου και Αθανάσιου Λιούπη στον Πτελεό