Η κοπή πίτας της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αλμυρού -Δεσμεύσεις υπουργού για αγρότες (βίντεο&φωτο)

Η κοπή πίτας της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αλμυρού -Δεσμεύσεις υπουργού για αγρότες  (βίντεο&φωτο)

Στον Αλμυρό βρέθηκε χθες το απόγευμα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς ο οποίος ήταν κεντρικός ομιλητής και επίσημος καλεσμένος στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αλμυρού.
Η εκδήλωση για την κοπή της πίτας έγινε στο κατάστημα «Αρχοντικό» στο δάσος Κουρί στον Αλμυρό παρουσία πολλών πολιτών.
Ο υπουργός δεσμεύτηκε στους αγρότες ότι άμεσα θα καταβληθούν τα χρήματα για την επιδότηση των κτηνοτρόφων αναφορικά με τις ζωοτροφές, όπου οι τιμές είναι υψηλές, ενώ ανέφερε πως η επιδότηση στο αγροτικό πετρέλαιο θα συνεχιστεί και την τρέχουσα χρονιά. Επίσης για τις ενστάσεις των αγροτών σχετικά με αποζημιώσεις που διεκδικούν από ζημιές που υπέστησαν οι καλλιέργειές τους, επισήμανε πως άμεσα θα προχωρήσει ο έλεγχος των ενστάσεων, καθώς θα αντιμετωπιστεί ένα τεχνικό ζήτημα που προέκυψε.
Παράλληλα ο υπουργός αναφέρθηκε και στα έργα υποδομής που αφορούν τους αγρότες σημειώνοντας πως πολύ σύντομα θα δημοπρατηθεί το έργο της κατασκευής της λιμνοδεξαμενής Ξηριά, ενώ θα προχωρήσουν και τα αρδευτικά έργα που χρήζουν άμεσης ανάγκης.
Ο κ. Γεωργαντάς επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ για την απουσία του από ψηφοφορίες στη Βουλή που αφορούν ακόμη και τα ζητήματα αμυντικής πολιτικής συνεργασιών.
Σε ανάρτησή του μετά την εκδήλωση ο κ. Γεωργαντάς τόνισε: «Μετά από πρόσκληση της ΔΗΜ.Τ.Ο Αλμυρού ήμουν ομιλητής στην εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα της οργάνωσης. Διέκρινα ανθρώπους δυναμικούς και αγωνιστές που θα δώσουν νέες μεγάλες νίκες για τη Νέα Δημοκρατία. Ευχαριστώ για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και τη δύναμη που μου έδωσαν».
Ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. στον Αλμυρό κ. Δημήτρης Αναστασίου ανέφερε πως είμαστε ικανοποιημένοι τόσο από τις δεσμεύσεις του υπουργού κ. Γεωργαντά για τα ζητήματα που αφορούν τους αγρότες και ευρύτερα την περιοχή μας όσο και από την πολυπληθή παρουσία του κόσμου στη εκδήλωση».