Η κεντρική προεκλογική ομιλία του Αθ. Λιούπη στον Αλμυρό (φωτο&βίντεο)

Η κεντρική προεκλογική ομιλία του Αθ. Λιούπη στον Αλμυρό (φωτο&βίντεο)

Την κεντρική προεκλογική ομιλία στον Αλμυρό πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής 19/5, ο υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Αθανάσιος Λιούπης.

Ο κ. Λιούπης επισκέφθηκε πολλά σημεία σε όλη τη Μαγνησία, με τελευταίους σταθμούς, τη Μακρινίτσα, την Πορταριά, το Κατηχώρι, την Αγριά, το Βελεστίνο και σήμερα τον Αλμυρό. Συνάντησε κατοίκους, επαγγελματίες, εκπροσώπους φορέων, αυτοδιοικητικούς και συζήτησε μαζί τους για τη σπουδαιότητα των εκλογών της 21ης Μαΐου, αναφέρθηκε επισταμένως στο έργο της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας σε κάθε τόπο της Μαγνησίας, ανέπτυξε τα έργα, τα οποία μετά από χρόνια προχώρησαν, ολοκληρώθηκαν, είναι σε εξέλιξη ή εξασφάλισαν χρηματοδότηση, έργα που δίνουν και θα προσδώσουν στη Μαγνησία έναν αναπτυξιακό χαρακτήρα, όπως της αξίζει.

Η ομιλία του κ. Λιούπη έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού, τονίζοντας πως επέλεξε για συναισθηματικούς λόγους να επισκεφθεί το Βελεστίνο και τον Αλμυρό στο κλείσιμο αυτής της προεκλογικής περιοδείας, καθώς με τις περιοχές έχει ιδιαίτερους δεσμούς λόγω και των καταβολών του.