Η Mansory "απογειώνει" την Ferrari SF90

Η Mansory "απογειώνει" την Ferrari SF90

Η Mansory δεν σταματά να ασχολείται με τα μοντέλα της Ferrari θέλοντας να προσφέρει στην πελατειακή της βάση προτάσεις που πραγματικά ξεχωρίζουν.

Η τελευταία πρόταση της Mansory, πάνω στη Ferrari SF90 Spider που «ξετινάζει», φέρνοντας μια απόδοση της τάξης των 1.100 ίππων σε ένα αμφιλεγόμενο «πακέτο».

Το Tempesta Celeste που μεταφράζεται σε «ουράνια καταιγίδα», είναι η ονομασία που δίνει η Mansory στη δημιουργία της. Μια (μεγάλη) σειρά από κάθε άλλο παρά διακριτικά πρόσθετα «αεροδυναμικά βοηθήματα» στο αμάξωμα, το οποίο είναι βαμμένο γαλάζιο, κάνουν την πρόταση αυτή, πραγματικά την πιο ακραία που έχουμε δει από το συγκεκριμένο «βελτιωτικό» οίκο.

Στο πίσω μέρος, μια μεγάλη αεροτομή δύο κομματιών, η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης και ο διαχύτης με το φως «αλά F1», κάνουν την εμφάνιση του μοντέλου ακραία δραματική. Η εικόνα αυτή συνεχίζεται (δυστυχώς) και στο εσωτερικό, όπου και πάλι αυτό το ανοιχτό γαλάζιο –σαν πλακάκι τουαλέτας- έχει την τιμητική, καθώς ακόμα και τα ειδικής σχεδίασης πατάκια είναι σε αυτή την απόχρωση.

Η Mansory έχει επίσης κάνει δουλειά στον κινητήρα, που από τους 980 ίππους της εργοστασιακής μορφής, φτάνει τους 1.100. Η Η Mansory προτίθεται να κατασκευάσει μόνο τρία παραδείγματα της F9XX Tempesta Celeste, με τη διευκρίνιση πως το καθένα από αυτά θα είναι μοναδικό, καθώς αποτελεί μέρος της συλλογής «One of One» της εταιρείας.

πηγή ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ