Απίστευτο: Ξύπνησε μετά από 2 χρόνια από κώμα και αποκάλυψε τον παραλίγο δολοφόνο της – Ήταν ο αδερφός της

Απίστευτο: Ξύπνησε μετά από 2 χρόνια από κώμα και αποκάλυψε τον παραλίγο δολοφόνο της – Ήταν ο αδερφός της

Μια γυναίκα στη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ ξύπνησε μετά από δύο χρόνια σε κώμα και αποκάλυψε ποιος ήταν ο ένοχος της επίθεσης που παραλίγο να την σκοτώσει. Ήταν ο αδερφός της.

Ο 55χρονος Ντάνιελ Πάλμερ κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας και κακόβουλη σωματική βλάβη επειδή φέρεται να επιτέθηκε και να χτύπησε την 51χρονη αδερφή του, Γουάντα.

Δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στο κεφάλι μέσα στο σπίτι της
Τον Ιούνιο του 2020, η Γουάντα βρέθηκε αναίσθητη, καλυμμένη με αίματα και με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι στο σπίτι της κοντά στο Κότατζβιλ της Δυτικής Βιρτζίνια. Παρόλο που ο αδερφός της ήταν πρόσωπο ενδιαφέροντος κατά τη διάρκεια της έρευνας, η αστυνομία είχε δηλώσει ότι δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για να προβεί σε σύλληψη.

Τα πράγματα όμως άλλαξαν, όταν οι ερευνητές του γραφείου του σερίφη της κομητείας Τζάκσον έλαβαν ένα τηλεφώνημα από το θεραπευτήριο όπου νοσηλεύονταν η Γουάντα, που τους ενημέρωσε ότι ήταν ξύπνια και πως μιλούσε.

«Από τη σκοπιά ενός ερευνητή, αυτό είναι όσο πιο σπάνιο γίνεται. Νομίζω ότι είναι μια πραγματική απόδειξη της επιμονής και της δύναμης του ίδιου του θύματος» δήλωσε ο σερίφης Ρος Μέλενγκερ στο Fox.

Σε ανάρτησή της στο Facebook τον Ιανουάριο του 2019, η Γουάντα είχε αναφερθεί στην κατά πληροφορίες, τεταμένη σχέση με τον αδερφό της. «Αδερφέ μου Ντάνιελ, γιατί εισέβαλες στο τροχόσπιτό μου και κατέστρεψες πράγματα που δεν έχει κανένα δικαίωμα να πειράξεις; Ντροπή σου! Θεέ μου σου τον δίνω να ασχοληθείς εσύ μαζί του» είχε γράψει.

Ο σερίφης δήλωσε ότι ενώ οι ερευνητές υποψιάζονταν τι είχε συμβεί πριν από την επίθεση που άφησε τη Γουάντα σε κώμα, δεν ήταν σε θέση να προβούν σε σύλληψη λόγω έλλειψης στοιχείων. «Δεν υπήρχε αυτόπτης μάρτυρας, κανείς δεν έμενε στο σπίτι, δεν υπήρχαν πλάνα από κάμερες ασφαλείας, ούτε αρχεία κινητών τηλεφώνων» δήλωσε στο MetroNews. «Δεν υπήρχε ουσιαστικά τίποτα για να προχωρήσουμε».

Τι είπε στις αρχές μόλις ξύπνησε από το κώμα
Αυτό όμως άλλαξε την περασμένη εβδομάδα, όταν η Γουάντα ξύπνησε από το κώμα, σοκάροντας το προσωπικό του θεραπευτηρίου όπου νοσηλευόταν. Παρόλο που υπέστη εγκεφαλική βλάβη, η Γουάντα ήταν σε θέση να επικοινωνεί με μεμονωμένες λέξεις και όταν ρωτήθηκε ποιος ήταν ο ένοχος της επίθεσης εις βάρος της, είπε ότι ήταν ο «κακός» αδερφός της.

«Το κλειδί της όλης υπόθεσης βρισκόταν στο ίδιο το θύμα και με αυτήν ανίκανη να επικοινωνήσει, δεν είχαμε κανένα στοιχείο» δήλωσε ο σερίφης. «Τώρα, δύο χρόνια αργότερα, ξύπνησε και μπορεί να μας πει ακριβώς τι συνέβη».

www.iefimerida.gr