My Big Fat Greek Wedding 3: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της επόμενης ταινίας «Γάμος αλα Ελληνικά»

My Big Fat Greek Wedding 3: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της επόμενης ταινίας «Γάμος αλα Ελληνικά»

Ο αγαπημένος «Γάμος αλα Ελληνικά» επιστρέφει με 3η ταινία και η Νία Βαρντάλος αναβιώνει το ρόλο της Τούλας Πορτοκάλος, καθώς κυκλοφόρησε το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου σίκουελ «My Big Fat Greek Wedding 3». Μαζί με την Τούλα επιστρέφει και ο Ίαν, ο ηθοποιός Τζον Κόρμπετ.

Αυτή τη φορά, η Νία Βαρντάλος θα κάτσει και στη θέση της σκηνοθέτριας της ταινίας «My Big Fat Greek Wedding 3» και, όπως και τις άλλες φορές, θα είναι και η σεναριογράφος. Στο καστ εκτός από την ίδια και τον Τζον Κόρμπετ, είναι οι Λούις Μάντιλορ, Έλενα Καμπούρη, Μαρία Βακράτση, Αντρέα Μάρτιν, Τζία Καρίδη, Τζόι Φατόνε και Λάινι Καζάν.

Στο καστ της 3ης ταινίας «Γάμος αλα Ελληνικά» προστίθενται και νέα μέλη, όπως οι Ηλίας Κακαβάς και Μελίνα Κοτσέλου. Δυστυχώς, ο Μάικλ Κόνσταντιν έχει φύγει από τη ζωή και δεν θα ξαναδούμε τον πατέρα της Τούλας, τον Γκας Πορτοκάλος, ωστόσο η 3η ταινία θα είναι και φόρος τιμής στον αγαπημένο ηθοποιός.

Η πρώτη ταινία «My Big Fat Greek Wedding» – «Γάμος αλα Ελληνικά» έκανε πρεμιέρα το 2002 και κατάφερε να φτάσει στην κορυφή με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών στις ρομαντικές κομεντί, αφού κέρδισε συνολικά 368 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο Box Office και έδωσε στη Νία Βαρντάλος μία υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου.

Το σίκουελ «My Big Fat Greek Wedding 2» κυκλοφόρησε το 2016 και επέστρεψαν όλοι οι αγαπημένοι ηθοποιοί της «πιο τρελής» ελληνικής οικογένειας στις ΗΠΑ. Τώρα, η 3η ταινία κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου και στην παραγωγή της βρίσκονται ξανά οι Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον και Γκάρι Γκότσμαν.

πηγή newsit.gr

Δείτε το τρέιλερ: