Εκδήλωση στην Αμαλιάπολη για την ανάπτυξη του τουρισμού στο Δήμο Αλμυρού

Εκδήλωση στην Αμαλιάπολη για την ανάπτυξη του τουρισμού στο Δήμο Αλμυρού

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση στην Αμαλιαπολη από τον σύλλογο ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων Μαγνησίας. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο κ. Νικόλαος Σαρούκος, Προϊστάμενος Ελέγχου και Επιθεώρησης Τουριστικής Ανάπτυξης Θεσσαλίας, της Διεύθυνσης Τουρισμού Θεσσαλίας.

Θέμα της εκδήλωσης αποτέλεσε η παρουσίαση ενεργειών και δράσεων, οι οποίες μπορούν να συνδράμουν στην περαιτέρω ανάπτυξη στον τομέα του τουρισμού του Δήμου Αλμυρού. Αξίζει να σημειωθεί η παρότρυνση του κυρίου Σαρούκου για την υλοποίηση της επένδυσης στις Νήες Σούρπης, την οποία προθυμοποιείται να στηρίξει με κάθε τρόπο.

Επιπλέον ο κύριος Σαρούκος στάθηκε και στις δυνατότητες ανάπτυξης των δίδυμων λιμνών στα Ζερέλια με μια σειρά δραστηριοτήτων. Στην ενημερωτική αυτή εκδήλωση παραβρέθηκαν ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα τουρισμού του Δήμου και πρόεδρος της επιτροπής τουρισμού Κώστας Πανταζώνας καθώς και οι πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων Αλμυρού και Αγίου Ιωάννη Βρυναίνης Στάθης Πάντζιος και Μαρία Κούτρα.