Αγχίαλος: Οι «ξερογκαζιές» τον έστειλαν στο εδώλιο

Αγχίαλος: Οι «ξερογκαζιές» τον έστειλαν στο εδώλιο

Η εμμονή του και η αγάπη του για τις μηχανές, τον οδήγησαν για δεύτερη φορά στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείο Βόλου. Ο λόγος για έναν 36χρονο που καταδικάστηκε για ηχορύπανση για δεύτερη φορά, σε ποινή φυλάκισης 30 ημερών με αναστολή ενός έτους.
Ο 36χρονος τον Απρίλιο, είχε καταδικαστεί σε τρεις μήνες με αναστολή, ξανά για ηχορύπανση και διατάραξη κοινής ησυχίας, λόγω θορύβου που προκαλούσε με μηχανή που επισκεύαζε τα ξημερώματα στο σπίτι του.
Αυτή τη φορά, ο ίδιος συνελήφθη να κάνει βόλτες και να ρίχνει «ξερογκαζιές» όπως ο ίδιος είπε στο δικαστήριο, στον επαρχιακό δρόμο της Αγχιάλου, καθώς δεν είχε κάνει τις βόλτες του όλη τη μέρα.
Στο δικαστήριο κατέθεσε η μητέρα του, η οποία υποστήριξε ότι ο γιος της δεν είναι κακό παιδί, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, όπως προκύπτει κι από την ιατρική πραγματογνωμοσύνη που κατέθεσε ο συνήγορος του 36χρονου κι όσον αφορά στο συμβάν, δήλωσε ότι εκείνο το βράδυ έβλεπαν τηλεόραση δυο τους και γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα, αστυνομικός χτύπησε το κουδούνι και ζήτησε να κάνουν ησυχία καθώς η τηλεόραση ήταν πολύ δυνατά. «Τότε ο γιος μου ρώτησε τον αστυνομικό αν θα μπορούσε να κάνει μία βόλτα με τη μηχανή του καθώς όλη μέρα δεν είχε κάνει βόλτα. Ο αστυνομικός του απάντησε ναι αλλά όχι μέσα στον αστικό ιστό» κατέθεσε η μητέρα και συνέχισε «Μετά έγιναν αυτά που έγιναν. Εκεί που τον πιάσανε έχει κάποιες κατοικίες οι οποίες είναι εξοχικές και κατοικούνται κυριως το καλοκαίρι. Κι εγώ φωνάζω στον γιο μου να μην κάνει φασαρία αλλά έχει εμμονή με τις μηχανές και δε με ακούει».
Ο 36χρονος παραδέχτηκε ότι έχει εμμονή με τις μηχανές κι ότι είναι συνετός οδηγός, φοράει κράνος αλλά έκανε δύο «ξερογκαζιές» όπως είπε. Υποσχέθηκε να μην ξαναμαρσάρει και να μην ξανακάνει «ξερογκαζιές» σε ώρες κοινής ησυχίας και ζήτησε την επιείκεια του δικαστηρίου.

https://e-thessalia.gr